Decoreaza cu stil camera bebelusului

Decoreaza cu stil camera bebelusului


Atunci cand decorati camera unui copil, trebuie sa luati in considerare mai multe lucruri pentru a va asigura ca spatiul este atat functional, cat si elegant. Camera copilului trebuie sa fie un spatiu exceptional, in care cel mic primeste foarte multa energie, asa ca vrei sa te concentrezi pe subtilitati pentru a face aceasta camera cat mai calda si mai atragatoare, asa cum ar fi de asteptat.

Alegeti o paleta de culori adecvata, culorile blande, pastelate sunt populare pentru camerele bebelusilor, dar puteti opta si pentru culori mai indraznete, mai luminoase, daca preferati.

Adaugati un punct focal, un patut, un balansoar sau o piesa de arta pot servi ca punct focal al camerei.

Folositi eficient iluminatul, o lampa de tavan si o lampa de veghe vor oferi lumina necesara pentru hranirea pe timp de noapte si schimbarea scutecelor.

Pentru a-i ajuta pe cei mici sa fie cat mai ordonat, asa cum ar putea fi de asteptat, incercati sa achizitionati mobilier de copii care este la nivelul lor si accesibile pentru ei. Dulapuri, suporturi pentru haine, acestea vor fi utilizate mai regulat in cazul in care cei mici le pot controla fara probleme.

Alegeti covorase de podea delicate si frumoase pentru copii, accesibile in diverse culori. Puteti alege covorase cu peisaje marine, drumuri de oras sau chiar cu dinozauri.

In magazine se gasesc si vopsele fosforescente cu care puteti sa desenati stele si o luna pe peretii camerei copilului. Acest lucru ii va amuza pe cei mici atunci cand vor stinge luminile in jurul orei de seara.

Incorporeaza obiecte sentimentale sau lucrate manual cum ar fi o mostenire de familie sau o plapuma facuta manual, pot adauga o nota personala camerei.

Amenajati un spatiu in care sa puteti consemna cum s-a dezvoltat micutul dvs. pe termen lung. Este foarte posibil ca acesta sa fie o amintire frumoasa atat pentru voi cat si pentru copilul dumneavoastra.

Asigurati siguranta camerei copilului folosind porti de siguranta, capace de priza si incuietori de dulapuri pentru a asigura siguranta copilului dumneavoastra.

Foloseste cat mai multe tipuri de iluminat in camera copilului. Pe langa becul principal, este nevoie de lumina de lectura. de lumima de veghe sau orice alt tip de lumina ii va ajuta sa gaseasca toaleta in mijlocul noptii.

In cazul in care va decideti sa pictati un dulap pentru copii sau un alt obiect de uz casnic, trebuie sa va amintiti ca micutul dumneavoastra va creste.

Nu uitati ca cel mai important este sa va asigurati ca camera este confortabila si sigura pentru copil, si nu doar eleganta.

Leave a Comment